Skoleridning!

Velkommen til Skoleryttere

Her er hvad du har brug for at vide, som skolerytter i klubben...

Vi glæder os til at se dig.

Har du lyst til, at gå til skoleridning i Hirtshals Rideklub, så er du meget velkommen.

Du kan lave en aftale med Rikke Nielsen, om tilmelding på hold, på tlf.: 22730614

Vores undervisere er: Rikke Nielsen i dressur & Maria Thougaard i spring & eneundervisningstimer i dressur.

Indhold i en ridetime:

En ridetime varer ca 45 minutter, afhænig af, hvor mange ryttere der er på holdet.

Skolehestene bruges på flere hold og er derfor måske sadlet op, når din time begynder.

Du skal komme mindst 15 min før, din undervisning begynder, så du har tid til at strigle og sadle din pony op, hvis den står i stalden.

I selve ridetimen, bliver du undervist i:

* hvordan du sidder på hesten

* hvordan du styrer den

* forskellige øvelser osv.

Der er hold både for nybegyndere, let øvede og rutinerede ryttere.

Der er hold for børn i alle aldre.

Vi kan sagtens findet et hold, hvor du kan passe ind.

Bemærk, at der ikke undervises på helligdage og i mellem jul og nytår.

Undervisningen holder også ferie i  skolernes sommerferie.

Priser:

En prøvetime koster 50 kr.

Dressurundervisning 1 x ugentligt: 290 kr. pr. måned.

Dressurundervisning 2 x ugentligt: 530 kr. pr. måned.

--------------

Springundervisning 1 x ugentligt 275 kr. pr. måned.

Springundervisning + 1 x dressurundervisning ugentligt: 515 kr. pr. måned.

------------

For at gå til rideundervisning skal du være medlem af klubben.

Pris for personer under 18 år 210 kr. pr. halvår.

Pris voksne 250 kr. pr. halvår.

Når man er tilmeldt, betaler man pr. måned. Beløbet kan ikke reduceres, hvis der er en eller flere gange, man ikke kan komme.

Framelding og afbud til skoleridning.

Hvis man vil holde op til skoleridning, skal man udmelde sig skriftligt, med en måneds varsel, til månedens udgang.

Det er vigtigt, at vi får besked, så vi ved, hvor mange der er på holdene.

Er der en enkelt gang, hvor du ikke kan komme, skal du give din ridelærer besked, således, at vi kan disponere over den hest, du skulle have redet på.

Landlyst til hverdag

Skoleryttere er selvfølgelig meget velkomne på Landlyst også andre dage end lige den dag, hvor de går til ridning. Der er ofte mange børn, at være sammen med og ridning, at se på.

Stævner:

Skoleryttere har mulighed for, at deltage vores træningsstævner på klubbens ponyer. Der er dressurklasser som man vil kunne gennemføre, efter cirka 3 måneders undervisning.

Det er også spændende, at komme op og se konkurrence, selv om man ikke selv skal ride.

Når man er partsrytter, har man mulighed for, at starte til de stævner som klubben afholder og de fællesstævneture, som klubben tager på.

Eneundervisningstimer!

Maria har hver torsdag eneundervisningstimer. Disse tider fungerer på samme måde, som vores øvrige hold. Det vil sige, at hallen er lukket mens der undervises, man har en fast ugentlig ridetid og man betaler på månedsbasis.

Prisen er 400 kr. pr. måned for 40 minutter om ugen.

For at gå til rideundervisning skal du være medlem af klubben.

Pris for personer under 18 år 210 kr. pr. halvår.

Pris voksne 250 kr. pr. halvår.

Framelding og afbud til skoleridning.

Bemærk, at der ikke undervises på helligdage og i mellem jul og nytår.

Undervisningen holder også ferie i skolernes sommerferie.

Partsansvarlige!

Leje af klubbens heste og ponyer.

Har du mod på, at ride mere end en gang om ugen, er det en mulighed, at få en part på en af rideklubbens ponyer. Her kan du ride tre til fem dage om ugen, på den pony, som du lejer.

Du står selv for pasningen, de dage som du har råderet over.

Du vil ca. en gang om måneden, få tildelt en aften fodervagt, som en del af dit ansvar. Her skal du ligeledes lukke klubbens øvrige heste/ponyer ind fra fold.

Har man part på en pony, skal man benytte rideklubbens undervisere.

Kontakt:

Hvis du har interesse i, at leje en af klubbens heste eller ponyer, kan du kontakte Rikke Nielsen eller Lene Engbjerg, gerne via SMS eller "fang" dem i stalden.

Rikke på tlf.: 22730614

Rikke står for den daglige pleje og tilsyn.

Lene Engbjerg på tlf.: 20994600

Lene er tovholder fra bestyrelsen

Part

Undervisning pr. uge