Velkommen til vores hjemmeside!

Kære Hestefolk!

Der er nok ikke mange der er i tvivl om. at der p.t. florerer kværke i Nordjylland. Hver gang et nyt sted bliver ramt bekymrer det os alle.
Det vigtigste lige nu, er at vi sammen forsøger at komme det til livs.
Det vil sige, at vi overholder de foreskrifter der kommer fra dyrelægerne.
DM står for døren, og heldigvis kan mange af de ryttere der er påvirket, nok stadig nå at komme med.
Hvis din hest står hjemme, men du har kørt til undervisning i f.eks Hjallerup, så skal du holde din hest hjemme i 10 dage, sørge for der ikke kommer heste udefra, OG LAD VÆRE MED SELV AT KØRE UD I 10 DAGE.

Eksempelvis har Vadum Rideklub meldt ud at ingen heste må forlade stedet i 10 dage, da der har været hest til undervisning i Hjallerup.
Dette er den rigtige måde at gøre det på👏👏👏

Så har du gjort dit, for at stoppe virus, så længe der ikke kommer symptomer i stalden.

Lad være med at gå på kompromis med ovenstående og tænke at det nok går. Det ville være meget usportsligt.

Hirtshals Rideklub

Generalforsamling 2017!

Referat fra generalforsamling og formandens beretning, kan ses her: Generalforsamling 17

Opstaldning!

Hvis du er interesseret i at få din hest eller pony opstaldet på Landlyst, Hirtshals Rideklub,
er du velkommen til at kontakte vores staldmester Annika Larsen på 25 56 26 73.

Vi har faste priser på vores bokse, hesteboks kr. 1.825 og ponyboks kr. 1.525 pr måned.
I prisen er inkluderet strøelse, foder og wrap.

Vi har mulighed for tilkøbsorninger i hverdage. Der betales pr. måneds basis.
Ind og udlugning på 2 hestes fold max tre timer dagligt 300 kr. pr. måned
Klokker/dækner mm. 150 kr. pr. måned.

Vores staldmester lukker hestene på fold til hverdag og i weekenden har man morgen- eller aftenvagt på skift.

Til stalden hører to udendørs dressurbaner, 20x60 meter, to springbaner, travbane, klubhus og stor ridehal.

Massagekursus!

Lørdag d. 25. februar havde Hirtshals Rideklub besøg af Anja Krogsgaard Nørgaard, som er nyuddannet fysiurgisk hesteterapeut , fra Center for Dyreterapi.
Anja afholdt et fire timers kursus i hestemassage i praksis, samt propriotræningøvelser mv..
Deltagere var ryttere og forældre både fra klubben, men også enkelte udefra.
Dagen startede med teori i klubhuset, efterfulgt af massage og øvelser med hestene i ridehallen.
Tak for en sjov, god og inspirerende dag, Anja.
Dette er et arrangement, som vi klart kan anbefale til andre

Hirtshals Rideklub