Billig opstaldning tilbydes!

Du velkommen til at kontakte vores staldmester Emelie Lövenborg, hvis du er interesseret i at få din hest eller pony opstaldet på Landlyst, Hirtshals Rideklub.

Vi har mulighed for tilkøbsorninger i hverdage. Der betales pr. måneds basis.
Ind og udlugning på 2 hestes fold max tre timer dagligt 300 kr. pr. måned
Klokker/dækner og ligendene 150 kr. pr. måned.

Vores meget kompetente staldmester lukker hestene på fold til hverdag og i weekenden har man morgen- eller aftenvagt på skift.

Til stalden hører to udendørs dressurbaner, 20x60, to springbaner, travbane, klubhus og stor ridehal.

Prisen er inklusiv halleje.

Din hest bliver fodret og bliver lukket på fold hver dag, i weekenderne gøres dette af opstalderne som skiftes til at have staldvagt efter en plan som laves for et par måneder ad gangen. Du muger selv ud hele ugen.

Ved opstaldning på Landlyst opkræves depositum på kr. 800 ved kontraktens underskrivelse.

NB : Vi gør opmærksom på, at der er en måneds opsigelse på leje af boks, og at boksen kan lejes ud til en anden umiddelbart efter opsigelsesperioden er slut. Man kan altså kun ”skifte mening” hvis boksen stadig er ledig.
Hvis hesten flyttes før opsigelsesperiodens udløb, skal man stadig betale for perioden.

Er du interesseret i at få din hest opstaldet på Landlyst eller har du spørgsmål omkring opstaldning så ring til:

Emelie Lövenborg på tlf: 26707646