Sommerskole!

Sommerskole er en årlig begivenhed i Hirtshals Rideklub og vi glæder os hver år til, at give børn i mange forskellige aldre, en god oplevelse med at ride.

Traditionen tro, holder vi i Hirtshals Rideklub igen i år sommerskole.

Det foregår mandag til fredag i uge 27.

På vores sommerskole har vi teori omkring hesten, omgangen med den, hvilket udstyr man skal bruge o.s.v.
Alle deltagere vil modtage et introbevis fra Dansk Rideforbund & en roset af klubben.

Sommerskolen indeholder også rideundervisning i dressur, spring og ponygames. Desuden skal vi på tur i skoven på hesteryg.
Sommerskolen foregår fra mandag til fredag fra kl. 9-15 alle dage undtagen torsdag, hvor vi overnatter i rideklubben. (Dem der har lyst til det)

Prisen er 950 kr. inkl. mad & drikke.

Fredag kl. 13 vil der være opvisning for forældre og bedsteforældre.
Så kom og vær med, og se hvilke andre sjove ting vi finder på
På vores hjemmeside Hirtshals Rideklub, kan I finde billeder fra tidligere sommerskoler.

Sommerskolen har et max antal af deltagere, som er 18 personer og holdet oprettes ved minimum 10 personer.
Har du lyst til at være med, så kontakt Scharlotte Hartmann på tlf.: 26716101eller Lene Engbjerg på tlf.: 20994600.

Hirtshals Rideklub

• Denne lille "dame" hedder Pokahontas, men bliver i daglig tale kaldt Pukka. Hun er en lille bitte kategori 3 pony, som vi låner af en tidligere opstalder.

• Vores lille smukke skolepony Lille Ronja. Lille Ronja er en kategori 3 pony.

• Vores frække skolepony Charlie Chaplin, som er en en kategori 3 pony.

• Det her er vores skolepony Ronja. Ronja er en haflinger og en kategori 1 pony.

• Vores store flotte Haflinger Nero. Nero er en hest.

• Ponygames.

• Dressur.

• Spring.

• Et lille hvil :)

• Stafet og andre sjove lege :)

• Vandkamp i ridehallen er "et must" på sommerskolens sidste dag :)

• Teori og tegneopgaver til det hold som ikke rider.

• Springstævne på egne ben :)

• Trillebørsstafet

• Vi har hvert år ansat nogle hjælperpiger, som er fantastiske til, at tage sig af og lege med eleverne.

• Diplom, roset og kursus bevis fra Dansk Ride Forbund på sommerskolens sidste dag.