Sommerskole 2019

Sommerskole er en årlig begivenhed i Hirtshals Rideklub og vi glæder os hver år til, at give børn i mange forskellige aldre, en god oplevelse med at ride.

Info til sommerskolen:
Traditionen tro, holder Hirtshals Rideklub igen i år Sommerskole.

Det foregår mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli. Alle dage fra kl. 9-15 undtagen torsdag, hvor dem der har lyst overnatter i klubben.

Sommerskolen indeholder teori om heste, undervisning på hesteryg indenfor forskellige grene af hestesporten samt masser af hygge og leg med andre hesteinteresserede. Fredag kl. 13 vil der være opvisning for forældre, søskende og bedsteforældre.
Se billeder fra tidligere år på hirtshals-rideklub.dk.

Prisen er 950 kr. inkl. mad & drikke.

Har du lyst til at være med, så tilmeld via spørgeskema på facebook-begivenheden "Sommerskole - Hirtshals Rideklub 2019" som bliver delt via vores staldmester Kates fb-side "katesand.dk" mandag d. 25/2 kl. 18 og indbetal på konto: Reg.nr. 9070 Kontonr. 157 007 1307. Husk navn på deltager.

Tilmelding er først gældende ved indbetaling og beløbet refunderes ikke ved framelding. Dog kan pladsen sælges til anden side (venteliste oprettes).

Yderligere info og spørgsmål til Kate på 26156774 (hverdage 7-12)

Hirtshals Rideklub

• Puka

Denne lille "dame" hedder Pokahontas, men bliver i daglig tale kaldt Pukka. Hun er en lille bitte kategori 3 pony, som vi låner af en tidligere opstalder.

• Charlie

Vores frække skolepony Charlie Chaplin, som er en en kategori 3 pony.

• Gaston

Gaston er en kategori 2 pony og en fantastisk lærepony for nye ryttere :)

• Ronja

Det her er vores skolepony Ronja. Ronja er en haflinger og en kategori 1 pony.

• Nero

Vores store flotte Haflinger Nero.

• Ponygames

• Dressur

• Spring

• Et lille hvil :)

• Stafet og andre sjove lege :)

• Vandkamp i ridehallen er "et must" på sommerskolens sidste dag :)

• Teori og tegneopgaver til det hold som ikke rider.

• Springstævne på egne ben :)

• Trillebørsstafet

• Vi har hvert år ansat nogle hjælperpiger, som er fantastiske til, at tage sig af og lege med eleverne.

• Diplom, roset og kursus bevis fra Dansk Ride Forbund på sommerskolens sidste dag.

Hirtshals Rideklub